fbpx

Влез в играта

Home Влез в играта

[fusion_text]enter t

ENTER USERNAME AND PASSWORD. Тук можете да впишете само едно: FUN. Тази програма обещава вълнения и адреналин на всички, които искат да влязат през глава в играта.

Като във всяка игра и тук целта е да се достигне до крайното ниво. Всяко следващо ниво се отключва, когато отборът събере нужния брой точки и трофеи след изпълнение на получените мисии.

След пълното потапяне в историята, създадена за Вашето събитие, изпълнението на индивидуални и отборни предизвикателства, решаването на загадки, много смях и високи нива на адреналин, отборите ще достигнат до финала, където ги очаква приятна изненада и един от специалните персонажи на създадената за Вас история, за да Ви постави пред финално изпитание.
Кой пръв ще превърти играта?[/fusion_text][checklist icon=”fa-star” iconcolor=”” circle=”” circlecolor=”” size=”13px” class=”” id=””][li_item icon=””]Повишаване на способността за адаптиране към динамично променяща се среда[/li_item][li_item icon=”fa-star”]Взимане на решения под напрежение[/li_item][li_item icon=””]Подпомага и насърчава работата в екип[/li_item][li_item icon=””]Подобрява координацията и комуникацията между участниците[/li_item][li_item icon=””]Намаляване на стреса и засилване на мотивацията[/li_item][/checklist]