fbpx

Зимен тиймбилдинг – защо да го изберете за вашия екип?

Home Блог Зимен тиймбилдинг – защо да го изберете за вашия екип?

Екип, който работи заедно, е по-ефективен, по-продуктивен и по-успешен. Освен това работата е много по-приятна за всички. Тиймбилдинг дейностите са най-подходящият начин за постигане на по-добра комуникация, повишаване на мотивацията, създаване на взаимоотношения и изграждане на качества у служителите. Въпреки че зимата не изглежда като подходящо време за тези активности, ние ще ви покажем какви са предимствата при провеждане на зимен тиймбилдинг.

Сезонът предлага много разнообразни възможности за различни дейности за екипа както навън, така и вътре на закрито. Освен това през зимата може да откриете много изгодни оферти от хотели, ресторанти и зали. Ако изберете да проведете тиймбилдинг за вашия екип на място, различно от зимните и СПА курорти, бъдете сигурни, че ще получите отлични финансови оферти, което винаги е добре дошло за бюджета ви.

Снежните месеци ни предлагат различни начини за излизане от зоната ни на комфорт. Не е задължително студът и евентуално снегът да са неприятни условия за тиймбилдинг. През зимата природата може да ни предложи едно различно изживяване. Тя е красива и по това време човек може да й се наслади. Бягството сред нея е един страхотен повод да се откъснете от работната среда и да направите нещо интересно с колегите си.

Като малки всички сме се забавлявали, докато сме си играли в снега, пързаляли сме се с шейни или сме правили снежни човеци. Защо да не се случи отново емоцията от детството, като се завърнем в него дори и за малко? Да го направим с колегите би било още по-приятно преживяване. Все пак с тях прекарваме по-голямата част от деня си.

зимен тиймбилдинг

Зимният тиймбилдинг предлага забавления, които не могат да се случат през никое друго време от годината. Игрите в снега като “Арктически сървайвър” и “Зимна треска за предизвикателства” дават възможност за едно истинско преживяване на открито, което ще донесе голяма доза адреналин на участниците. Любителите на екстремни преживявания със сигурност ще останат доволни, тъй като ще им се отдаде възможност да участват в стратегическа игра с построяване на крепости от сняг, снегохвъргачки, да защитават и правземат територии. Те ще могат да изпитат своите възможности и да премерят сили в едни наистина забавни активности. Тиймбилдингът през зимата може да бъде и креативен, освен много динамичен и съзтезателен. Програмата, която съчетава и двете, е ”Creative Snow Show”.

Ако все пак не сте любители на зимните условия, можете да организирате и зимен тиймбилдинг на закрито. Независимо дали е вътре или навън, тиймбилдингът ще създаде усещане за сплотеност на екипа. Зимата е времето, в което всички искат да им е уютно и да са с близките си. С едно такова изключително преживяване близостта може да се пренесе и между колегите.

Не се плашете от ниските температури и помислете за зимен тиймбилдинг с колегите и ние от EnterEvent ще се погрижим за неговото организиране. Вероятно имате нужда от динамично и раздвижващо преживяване точно сега. Забавлението в снежните дни е не по-малко от това в топлите дни и ние ще ви го докажем с удоволствие. Остава вие сами да се впуснете в зимното забавление!

Leave YourComments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *