fbpx

Изненадваща дестинация за “Райфайзенбанк”

Home Новини Изненадваща дестинация за “Райфайзенбанк”

Тиймбилдингът на “Райфайзенбанк” се проведе с един от отделите на банката. Ние се погрижихме да предизвикаме интереса на участниците и да ги държим в напрежение до последния момент, за да останат приятно изненадани накрая.

Темата на тиймбилдинга беше “Щура надпревара”. Играта започна от централния клон на “Райфайзен Банк” и продължи в неизвестна за участниците посока. Отборът сам трябваше да открие коя е крайната му цел. Това е причината пътуването да беше изпълнено с различни предизвикателства и загадки. Решаването им носеше допълнителни инструкции за следващите междинни локации преди заветната цел. Разбира се, не ги оставихме така лесно да стигнат до нея, бяхме добавили в маршрута отбивки за заблуда.

Когато екипът от “Райфайзен Банк” пристигна в хотел “Дипломат Плаза”, изненадите продължиха. Там ги очаквахме ние, за да им покажем кадри от техните приключения, на които всички се смяха искрено. Дори огромното задръстване, в което попаднаха не успя да помрачи невероятното преживяване от деня. Ние сме доволни, че подарихме прекрасен спомен и забавление на участниците в този тиймбилдинг.

Leave YourComments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *