fbpx

Как да направим работата в офиса през лятото по-приятна?

Home Блог Как да направим работата в офиса през лятото по-приятна?

Лятото е време за море, почивка и приятни дейности на открито. Това е всеобщото мнение, но няма как да прекараш три месеца в отпуск извън офиса. Затова предлагаме няколко лесни за изпълнение идеи как да енергизираш и подобриш настроението на себе си и своите  колеги:

  • Сладолед – колко хубаво би било, ако всеки следобед си правите 15 минутно сладоледено парти. Всеки знае, че сладкото изкушение мигновено дава друга перспектива на живота и е толкова вкусен.

  • Започнете деня с усмивка – направете за всички смутита с различни плодове и мляко. Няма как да не повишите всеобщото настроение с тази полезна закуска. Добрият старт на деня признато помага работата да мине по-леко и успешно.

  • Пренесете се на Хаваите – само че в обедната почивка 😉 Няколко гирлянди от цветя, цветни чадърчета, безалкохолни коктейли и свежа музика. Толкова е лесно и ще остане чудесен спомен за всички, а може би и традиция.

  • Турнир по тенис на маса – това се прави целогодишно в някои фирми, но само през лятото може да се проведе на открито. Използвайте слънцето за повече витамин D и добро настроение. Турнир по федербал също е добра алтернатива.

  • Селфи с колегите – всички бомбардират социалните мрежи през лятото със снимки от плажове и екзотични дестинации. Направете точно обратното – снимайте с колегите няколко супер забавни кадъра от офиса. Със сигурност ще се посмеете доста докато ги правите.

Организирайте мотивиращо тиймбилдинг преживяване с агенция за събития EnterEvent! Обадете се сега за безплатна консултация и индивидуално предложение на 0878 790 157 или ни пишете на office@enterevent.bg

Leave YourComments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *