fbpx

Как да организираме незабравимо фирмено коледно парти?

Home Блог Как да организираме незабравимо фирмено коледно парти?

Коледното парти с колегите е най-очакваното събитие в края на годината и всеки от тях иска да се почувства специален!
Зарадвайте своите служители и им благодарите за старанието и постигнатите през годината резултати като организирате наистина незабравимо събитие!
Успехът на коледното парти се крие в подходящия избор и персонализация на основните парти елементи.

Фирмено парти с колегите

Основни парти елементи:
Покана – Поканата е първата информация, която гостите получават за партито, за това използвайте креативен и нешаблонен дизайн, който да ги впечатли.  Агенция за събития EnterEvent предоставя на клиентите си дизайнерска покана спрямо темата със специален текст, който отговаря на стила на фирмата.
Тема – съветваме ви да пробвате нещо ново и актуално за конкретната година. Тази Коледа топ избрани теми са „Диско парти”, „Вечер на Оскарите”, „Великият Гетсби”.
Заведение – изберете го спрямо поставената тема. Така наприер, ако темата на коледното ви парти е „Wild Wild West”, е хубаво да подберете заведение тип пъб.
Кетъринг – хубавата храна и напитки са много важни за гостите. Ето защо винаги разчитайте на проверен доставчик.
Wow акценти – това е, което ще накара гостите ви да останат зашеметени и приятно изненадани и дълго да говорят за коледното парти. Може да наелектризирате атмосферата със светещи коктейли, UV face paint, декорации от сух лед, flair барман, ефект

на декорация и др.

Коледно фирмено парти

Организирайте мотивиращо тиймбилдинг преживяване с агенция за събития EnterEvent! Обадете се сега за безплатна консултация и индивидуално предложение на 0878 790 157 или ни пишете на office@enterevent.bg

Leave YourComments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *