fbpx

Карантина по ЕнтерЕвентски

Home Uncategorized Карантина по ЕнтерЕвентски
teambuilding at home

Карантина по ЕнтерЕвентски

Мисията възможна за тиймбилдинг от вкъщи

Стартирахме с организирането на тиймбилдинг събития преди 8 години с голям ентусиазъм, желание и силно мотивирани да предлагаме свежи и качествени услуги. За целия този период екипът ни се е запазил почти в същия състав, като постепенно се увеличава с нови колеги. Претърпяхме много трансформации в личен и професионален план, плачехме и се смеехме заедно, създадохме милиони общи спомени, които да ни „топлят” на старини, минавахме през всякакви нетипични предизвикателства, карахме се и се прегръщахме.

 

Едно обаче е сигурно – винаги продължавахме нагоре, да се развиваме, променяме и най-якото:  да диктуваме тенденции, разчупваме стереотипи и изненадваме с немислими продукти. Така създадохме тиймбилдинг програмата „Шпионски игри – Отвличането”, която буквално разтърси света на традиционните фирмени събития (което ни подсеща, че все още не сме върнали няколко отвлечени мениджъри). Но тази иновативна програма, с която зарадвахме, забавлявахме и взривихме от емоции толкова хора, днес седи прилежно прибрана в шкафа.

 

Хубавото е, че този ентъривенски шкаф е доста голям и успяхме много бързо да се мобилизираме, да приемем предизвикателството и да създадем завършен продукт, който отговаря на фирмените нужди по време на карантина.

 

Това, което направихме е понятието „стандартни събития” да го обърнем в „нестандартни събития” и стартирахме нова и набираща популярност услуга, която се радва на голям успех.

Организиране на онлайн дистанционни игри за „хоум офис” екипи! Тиймбилдингът, за кратко, просто се пренася на безопасно място пред компютрите, но забавлението и сплотяващият ефект остават непроменени.

 

Обратната връзка за играта и инициативата ни прави повече от щастливи!

 

За последната седмица играхме виртуално с екипи от IT, мобилни оператори, учители, човешки ресурси, финансисти, връзки с клиенти, куриерски услуги, спедиция и още много други.

Участниците споделяха, че се чувстват отново заедно, разведрени, изключили от проблемите, развеселени.

 

Ние сме благодарни – сега ви почувствахме още по-заедно, отколкото като играехме на живо!

Докато виртуално разследвахме какво се е случило с Айнщайн, ни посрещнахте във вашия домашен офис и станахме част от него през:

 

  • официалните ви пижамиteambuilding at home

 

  • напитки според характера

 

  • домашни любимци, които се запознават онлайн с останалите домашни любимци и колегите

 

  • деца, които помагат в разследването или отвличат по някой от разследващите

 

  • половинки, които разкрасяваха версиите

 

…и какво ли още не!

 

Тъй като искаме тези игри да достигнат и забавляват повече хора, подаряваме една онлайн игра “Случаят с Айнщайн” на по един екип (до 6 души) от фирма.

 

Как се организира?

 

Това са игри, които се провеждат дистанционно и са специално създадени за провеждане от вкъщи. Всеки участник се включва онлайн от вкъщи в отборно преживяване. Игрите се осъществяват чрез видео връзка и се водят дистанционно от модератор. Продължителността на преживяването е между 50 и 90 мин. Повече игри са с добавена реалност за УОУ ефект.

 

Към момента сме разработили и предлагаме три страхотни теми:

– Онлайн секретна мисия от дома – “Операция Mindfall”

Вие сте мастърмайндът  на операцията. Вербувани сте от секретна органиция да се справите с тайна мисия. Имате подкрепление – агент (фасилитатор на EnterEvent), който е в тила на врага – щаба на тайна престъпна организация. Той трябва с ваша помощ да проникне в техния сървър и да спре безкрупулната операция.

 

– СЛУЧАЯТ АЙНЩАЙН – “AR” приключение, в което целият екип има достъп до улики за мистериозната смърт на Айнщайн чрез видео връзка. Ефектът на добавената реалност и присъствието на професионален водещ ще накарат всички да усетят, че се намират в общо пространство и заедно изследват уликите.

 

– QUIZ TIME – Забавни въпроси, свързани с интересни факти по света и у нас, филмови викторини и задачи, музикални предизвикателства и още много енергизиращи активности, които заедно ще оформят незабравимо преживяване за всеки от екипа.

 

Сега е моментът да изненадате колегите грандиозно, да разчупите рутината и да ги разведрите!

Потърсете ни сега на 0877 790 157 или е-mail office@enterevent.bg!
Нашите агенти под карантина Ви очакват 😉

Leave YourComments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *