fbpx

По пътя на Джон Атанасов – тиймбилдинг Telelink

Home Новини По пътя на Джон Атанасов – тиймбилдинг Telelink
telelink teambuilding

Ако кажем, че тиймбилдинг програмата, която организирахме за фирма Телелинк е „Влез в играта” това ще бъде много, много недостатъчно. Всъщност направихме една силно персонализирана програма, с  много технически елементи, интелектуални загадки и физически активности.

Нека започнем отначало. Мястото е Панагюрище, участниците са мениджърският екип на Telelink, а програмата се води на английски език. Заложените цели са за подобряване на екипността и комуникацията, като идеята е да заложим на нестандартното при игрите и активностите. За това мисията на участниците беше да тръгнат по следите на липсващата част от машината ABC на Джон Атанасов.

Тиймбилдинг програма “Влез в играта”

Първата част бяха интелектуалните предизвикателства представени под формата на загадки. Отборите трябваше да минат през няколко интересни локации, като имаха и куфарчета, които съдържаха един ключ към загадката. Вълнуващи активности за екипност, опознаване на силните страни и нестандартно мислене.

EnterEvent teambuilding

Загадки Телелинк

Във втората част на програмата следваха игрите за доверие. Всеки човек от отбора трябваше да бъде изтеглен с въжета до върха на високо дърво от своите колеги. Разбира се, имаше подсигурена нужната екипировка и надзор от професионалист.

Игри за доверие EnterEvent

Игри за доверие

Последната част бяха игрите за комуникация. Участниците трябваше да придобият нови умения, за да направят сами липсващата част от машината.

Влез в играта

Тиймбилдинг Телелинк

В заключение можем да кажем, че мисията беше успешна и машината проработи.

Leave YourComments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *