fbpx

Референции

Home Референции

Референция от Grand Hotel Sofia

Още един наш дългогодишен партньор Grand Hotel Sofia, за които организираме мащабни събития за над 200 души. Всяка година надграждаме и се впускаме в нови предизвикателства!

Референции от ING Bank

Прекарахме два страхотни дни в Созопол, изпълнени с много смях и забавления! Горещо препоръчваме услугите на EnterEvent!

Референции от AES Bulgaria

Няколко Коледи вече празнуваме заедно с екипа на AES Bulgaria! Невероятни фирмени партита изпълнени с настроение, танци и малки вълшебства!

Референции от Маркет Медиа

За екипа на „Маркет Медиа“  организирахме страхотна комбинирана програма, която отрази по-най- добрия начин целите на фирмата.

Референции от Inditex

Още един наш дългогодишен партньор Grand Hotel Sofia, за които организираме мащабни събития за над 200 души. Всяка година надграждаме и се впускаме в нови предизвикателства!

Референции от MM Solutions

За събитията, които сме организирали през годините съвместно с MM Solutions, можем да напишем цял роман. Роман, в който всяка глава е ново, вълнуващо, оригинално и незабравимо приключение.

Референции от Актавис

Всички участници въодушевено изразиха своето задоволство и удовлетвореност от проведените активности.

Референции от Essity

С нашите приятели от Essity организирахме страхотно двудневно приключение с две тиймбилдинг програми –  (Треска за предизвикателства и Лов на съкровище)  и вечерно парти. Благодарим им за страхотната референция и милите думи!

Референции от DM България

Избрахме EnterEvent за организирането и провеждането на наше корпоративно събитие, базирайки се на богатия им професионален опит и атрактивност на предложената от тях програма.

Референции от Siemens

Едно специално приключение в Боровец, проведено на английски език. Програмата „Племенни турнири“ впечатли събуди състезателния дух на участниците.

Референции от Daisy Technology

Дългогодишен клиент на агенция за събития EnterEvent, с които през годините сме реализирали различни събития – тиймбилдинг и фирмени вечерни партита.

Референции от Dreamville

Благодарим за добрата организация, професионализма, умело подбраните активности и чувството за хумор, с което бяха поднесени.

Референции от Телелинк

По специално разработена и адаптирана за нашите нужди програма „Влез в играта“ наши ключови служители преминаха през въздействащи преживявания, които допринесоха за тяхното представяне като екип от лидери.