fbpx

Как да изберем тема за коледно парти?

Home Блог Как да изберем тема за коледно парти?

Коледното парти е традиционно и специално събитие за голяма част от компаниите. Предпразничната еуфория, която ни завладява през декември е добър повод с колегите да си организирате парти, да се позабавлявате, да им благодарите и да покажете колко значими са всички за вашата компания.
Безспорно най-добре за вас ще бъде за организацията на коледно парти с колегите да се доверите на агенция, за да се погрижи професионално за всеки детайл вместо вас.

Ако обаче сте решили сами да се заемете с подготовката на празника е необходимо да се запознаете с някои тънкости и тайни. Преди да се захванете със самата организация изберете подходяща тема за вашето коледно парти. За едно безупречно парти идеята ви трябва да е повече от добра, а ние ще ви помогнем с няколко съвета, които да имате предвид при избора на тема.

Съобразете се с възрастта на вашите колеги при избор на тема за коледно парти

Когато членовете на екипа са по-млади хора, бихте могли да изберете по-ексцентрична тема за коледно парти. Добре е в сценария да включите повече игри и разнообразни забавни активности. Нашата програма “Очаквай неочакваното” е подходяща за по-диви купонджии и ще ви предложи авангардно облечени хостеси, временни неонови татуировки и атрактивна декорация. По време на купона планирайте провеждането на конкурс за най-екстравагантен коледен костюм. Така колегите ви ще вложат креативност в подготовката си за партито и ще дойдат още по-ентусиазирани на празничното събитие.

“Класическо коледно парти” е нашето предложение за хора, които предпочитат традиционни тържества и по-класическа тема за празник с колегите.

Разбира се, има концепции, които ще допаднат на различните възрастови групи. Искрено ще се забавлявате на тематично парти, което да ви върне в някое емблематично десетилетие – 70-те, 80-те или 90-те, с типичните за тях музика и костюми.
Друга възможност е партито да има цветови акцент в дрескода и украсата – черно и бяло, черно и жълто или пък да използвате цветовете на Коледа – червено и зелено.

Използвайте интересите на служителите ви

Тук може да развихрите въображението си. Със сигурност ще се забавлявате много с тема като “Междузвездни войни”. За екипа ви ще е любопитно да станат за малко част от сагата. Ако служителите ви са настроени приключенски, може да ги отведете на кораб с “Пиратско парти”. В случай, че всички в офиса са големи фенове на “Игра на тронове”, например, тогава може да сте сигурни, че това е темата, с която ще уцелите в десетката.

Момчета vs. Момичета

коледно партиРаботите в смесен колектив? Тогава темите на партито могат да бъдат разнообразни – от класически коледни партита, до по-специфични като “Холивуд”, на което всички да са облечени официално, като звезди на червения килим. “Dare Christmas” е парти, на което ще се забавлявате с куиз въпроси и загадки и ще тествате уменията си, докато се доказвате като майстор в справянето с предизвикателства.
Ако в офиса обаче е женско царство, парти на тема “Сексът и градът” ще зарадва дамите. Осигурете достатъчно разнообразни и цветни коктейли за доброто настроение на всички.
За мъжки екип всичко, свързано със спорт, коли и любим герой като Джеймс Бонд, би било подходяща тема и ще гарантира забавлението.

Сега и преди

Изпращайки годината, вероятно бихте искали вашето коледно парти ви да отразява събитие от изминалите 12 месеца, което е било важно за вас и вашия екип. Може да се вдъхновите от успешно завършен проект или от някое актуално, значимо събитие за компанията.
Ако искате да избягате от ежедневието и реалността поне за една вечер, организирайте парти, което да ви върне в отминала епоха. Подходящо би било парти в стил “Великият Гетсби”, което вече се е превърнало в абсолютна класика или пък завръщане към годините на детството.
Oтпразнувайте края на годината с Караоке или Денс парти, ако хората в екипа са склонни да се изявяват на сцена и с микрофон.

Предизвикайте колегите си заедно да измислите оригинална игра, която да се превърне в традиция на всяко ваше коледно парти. Провокирате и креативността им, като им възложите да подготвят ръчно направени подаръци за колегите си в “Работилницата на дядо Коледа”.

А когато искате по-официално парти ви предлагаме празнично забавление стил “Казино” или “Церемония за Оскари”, където служителите да получат статуетки и подаръци.

Каквато и тема да изберете за вашето коледно парти, най-добрият съвет, който можем да ви дадем е да започнете подготовката за него достатъчно рано. Изборът на тема за партито е само началото, но е една от най-важните стъпки, която ще гарантира весело и незабравимо прекарване за екипа. Не пропускайте факта, че коледните празници са много специално време в годината и ни предоставят чудесна възможност да благодарим на колегите си за упоритата работа. Развихрете въображението си, забавлявайте се и не забравяйте, че екипът на EnterEvent винаги е на линия, за да осигури прекрасен празник за всички в компанията!

Leave YourComments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *