fbpx

Тиймбилдинг на закрито – съчетание от предизвикателства, креативен елемент, състезателен дух и отборна работа

Home Блог Тиймбилдинг на закрито – съчетание от предизвикателства, креативен елемент, състезателен дух и отборна работа

Тиймбилдинг програмите на закрито дават безброй възможности на вашия екип за развихряне на въображението, за влизане в нова роля на служителите и разкриване на силните им страни. Тенденцията е дейностите за сплотяване на екипа да се планират и провеждат през по-топлите месеци от годината, като студените дни се предпочитат за активна офисна дейност. Обаче зимата и ранната пролет, както и преди сме казвали, могат да предложат доста различни форми на занимания, с които да предизвикате служителите и да им помогнете да открият колегите си в различна светлина и да подобрят отношенията помежду си.

Знаем, че през снежните месеци рядко ни се излиза навън и не всеки е фен на снежните крепости, оръдия и битките със снежни топки. Заради това ние разполагаме с много богат набор от тиймбилдинг програми, които провеждаме на закрито – в големи конферентни и други зали. Чрез тях ще успеете да превърнете служителите си в истински отбор.

За да да предизвикате хората, с които работите, и те да получат възможност неусетно да изявят силните си страни, да разкрият себе си в нова и неочаквана светлина, изберете авторската ни програма „Треска за предизвикателства“. Чрез решаването на загадки, отборни задачи и изненадващи активности, колегите ви ще постигнат поставениете цели, докато се забавляват и смеят заедно.

team building programa Ot mestoprestaplenieto

team building programa Ot mestoprestaplenieto

Ако решите, че с вашия екип искате да влезете в образа на Шерлок Холмс, Поаро или Хорейшо, “От местопрестъплението” ще ви отведе до сцена на загадките. Разбира се, чрез уменията на отборите да анализират, да наблюдават, да мислят креативно, ще трябва да разкриете заплетения случай. Освен това състезателния елемент на тази програмата гарантирано ще повиши адреналина ви.

Помислили сме и за новосформираните екипи, които имат нужда да разчупят ледовете и да изградят доверие помежду си. Справянето с поставените предизвикателства по време на тиймбилдинга по естествен начин ще помогне на хората да открият различните умения и таланти на отделните членове на екипа. Това ще засили процеса по създаване на идентичност и целенасоченост.

Зимните месеци са повече от подходящи за програми на закрито. Ние държим на цялостното преживяване на нашите клиенти, затова често тиймбилдингът може да продължи като вечерен купон, на който да се смеете на най-забавните и интересни моменти от деня.

Тиймбилдингите на закрито ви дават възможност да балансирате програмата като съчетавате предизвикателни активности, креативен елемент, състезателен дух и отборна работа.

Leave YourComments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *