fbpx

Тиймбилдинг през зимата – снежни предизвикателства и топли емоции за екипа

Home Блог Тиймбилдинг през зимата – снежни предизвикателства и топли емоции за екипа

Зимата предлага много възможности за забавление на открито. Ако ви се струва, че това не е най-подходящият сезон за сплотяване на екипа с активности навън, ние от EnterEvent ще ви докажем колко разнообразни и забавни дейности предлага тиймбилдинг през зимата. Освен това, може да бъдете сигурни, че след ден прекаран навън в снега и сред природата чаша греяно вино и топли приказки с колегите са още по-голямо удоволствие.

Приказната красота на зимния пейзаж ни кара да си припомним вълшебните зими от детството, когато безгрижно щaстливи правехме огромни снежни човеци, водехме войни със снежни топки и си организирахме състезания с шейни. Всичко това може да стане част от програмата по време на тиймбилдинг през зимата и е гарантирано, че служителите истински ще се отпуснат, ще се забавляват, докато работят в екип, подобряват лидерските си умения и стимулират креативността си.

Ако сте настроени по-приключенски и сте готови за големи предизвикателства, тогава най-добрият вариант е да се доверите на Enter Event за професионално организирано зимно забавление за всички в компанията.

тиймбилдинг през зимата За любителите на силни усещания предлагаме програмата ни „Арктически сървайвър” като вариант за тиймбилдинг през зимата, която ще ви изправи пред изпитания на типичните за формата мисии, но в зимна обстановка. Построяването на иглу е последвано от преминаването на приключенски трасета и за истинско раздвижване на кръвта всичко завършва със спускане на лодки по заснежено трасе.

Ако във вашия екип има креативните приключенци, то те ще се забавляват, докато конструират и сглобяват снегохвъргачки и чертаят стратегии за спечелване на битката за пленяване на флаговете на противниковия отбор. Тиймбилдинг програмата “Снежна надпревара” ще повиши духа на екипа, ще зареди всички с незабравими емоции и ще спомогне за създаването на отборен дух.

За по-големите екипи по време на тиймбилдинг през зимата е важно да бъдат стимулирани всички участници, за да покажат възможно най-пълноценно своите силни страни, да приложат индивидуални познания в различни сфери и специфични умения. Програмата “Creative Show Snow” е създадена, така че да обединява креативна и състеззимен тиймбилдингателна част. Отборите трябва да впрегнат усилията на всички членове на екипа, за да построят шейна, като преминават през различни адреналинови кръгове, в които събират нужните материали за построяването на тяхната шейна.

Разбира се, ние сме подготвени за всякакви ситуации и за да сте сигурни, че тиймбилдинг приключението за екипа ще се осъществи според плановете, можем да организираме програма и екипни активности в зала на хотел или друга локация на закрито.

Гарантираме ви, че заниманията в тиймбилдинг през зимата, предлагат безкрайно много възможности за постигане на целите на компанията за сполотяване на екипа, изграждане и подобряване на лидерски умения и комуникация, стимулиране на креативността сред служителите или просто откъсване от монотонното ежедневие в офиса, за да се позабавлявате с колегите. Зимната природа ни предлага нетрадиционни занимания и ни предизвиква да излезем “извън кутията” по един много естествен начин, който всички познаваме от детството си. Не се притеснявайте да предизвикате себе си и да прекарате няколко часа в снега. Ние ще сме до вас в зимните приключения и не ние страх да отнесем някоя и друга снежна топка, когато вие се забавлявате, докато заедно изграждаме чудесен екип.

За консултация за организираме на зимна тиймбилдинг програма, съобразена с нуждите на вашия екип, може да се обадите на телефон 0877 790 157.

Leave YourComments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *