fbpx

Есенните тиймбилдинг програми

Home Есенните тиймбилдинг програми

Есенните тиймбилдинг програми са специално насочени към активности както на открито, така и на закрито,  които енергизират и мотивират участниците. Променливото време ни дава още повече възможности и креативни идеи за това как да се забавляваме заедно.

Подбрали сме най-актуалните теми за ЕСЕН 2022 с цел да организираме запомнящо се, емоционално и ефективно тиймбилдинг преживяване за Вашия екип. Нека заедно се впуснем в есенни приключения за зареждане и подновяване на енергията, с която творим на работа!

Свежи и оригинални теми есен 2022:

Team beer fest

Бирата с колегите директно минава на ново ниво! Имате възможност да участвате в единствен по рода си бирен фест, в който вие сте строители, декоратори на щандове, специалисти по бирата и най-важното дегустатори

Дивото зове

Тази екстремна приключенска програма за оцеляване ви хвърля директно в дълбокото. Разделени в различни отбори, които се изправят пред изпитанията на живота в дивата природа.

Quiz mania

Предизвикайте колегите. Сформирайте отбори. Подгответе се за битка! За първи път ще участвате в такова куиз състезание, в което освен знание, логика и бързина ще трябва да преминете и през няколко забавни активности за разпалване или пък за погасяване на страстите.

СъборЪ

Потопете се в българските традиции и обичаи по един изцяло нов и нестандартен начин!

Едно преживяване, в което ще съчетаем ефективни иновативни методи за сплотяване със старата изпитана рецепта за домашна лютеница.

Halloween – парти или тиймбилдинг? Какво избирате?

Бърза организация, невероятни резултати, усмихнати хора!

Най-желаните дати вече започват да се ангажират. Обадете се сега за повече информация и индивидуално предложение на 0878 790 157 или office@enterevent.bg

Какво включва услугата?

 • Ще имате на разположение опитен организатор за обсъждане и координиране на детайли преди събитието, изготвяне на концепция /дизайн на събитието, консултация при избор на подходяща програма, персонализиране и адаптиране на програмата спрямо целите на събитието/; 
 • Осигуряване на необходимия човешки ресурс – професионални водещи, фасилитатори, технически лица и др.; 
 • Всички необходими материали и реквизит за провеждане на избраната програма; 
 • Техническо обезпечаване на събитието; 
 • Електронни покани/тийзъри до участниците; 
 • Опция за цялостна организация; 
 • Ще работите с лъчезарни, усмихнати и креативни организатори на събития (справка – нашият екип); 

  Свали полезният ни наръчник за организиране на тиймбилдинги:

  [/utm_campaign_i]
  [/utm_source_i]
  [/utm_medium_i]
  [/utm_term_i]
  [/utm_content_i]
  [/gclid_i]

  Очакваме Вашето обаждане или имейл за повече информация и ценова оферта!