fbpx

Летни тиймбилдинг програми

Home Летни тиймбилдинг програми

Летните тиймбилдинг програми са специално насочени към активности на открито, които енергизират и мотивират участниците. Подбрали сме най-актуалните теми за лято 2019 с цел да организираме запомнящо се, емоционално и зареждащо тиймбилдинг преживяване. Забавлението в летните дни изглежда лесно, но всъщност изисква голяма доза прецизност и професионализъм при организацията. Доверете ни се за едно цялостно тиймбилдинг решение с дългосрочни ползи за екипа.

Water race

Участниците изграждат салове по свой дизайн с оригинални материали, за които се преборват в съревнователни игри с останалите отбори.

Произведено в България

Разделени в отбори, се съревновавате в това изключително „пътешествие“ през страната ни. Очакват ви много незабравими преживявания и изненади в програма „Произведено в България“.

Пържолиада

Едно вкусно и забавно преживяване, което да провокира креативното мислене, да подобри комуникацията и да ви освободи от стреса.

Треска за морски предизвикателства

Предизвикателствата за изпълнение се персонализират в съответствие с дейността на компанията, нуждите на екипа и според избраната локация.

Team Bar Building

Излезте от офиса и се пренесете в новото си работно място – вашият собствен бар.

Шпионска тиймбилдинг симулация „Отвличането“

С ударно и изненадващо начало, директно ставате част от преживявания, които сте виждали само по филмите.  С неочаквани обрати и вълнуващи активности, тръпката е гарантирана от първата до последната минута.

POOL TEAMBUILDING PARTY

Участниците се разделят на екипи, които  се състезават в различни кратки активности и забавни състезания.

Игра на кодове

Отборите разбиват кодове, разгадават загадки и анализират данни, за да открият коя е следващата точка на картата към която да се отправят.

Нощен тиймбилдинг

Изправяйки участниците пред необичайно приключение, ще сплотите екипа и ще изпитате огромна доза забавление.

Дивото зове

Тази екстремна приключенска програма за оцеляване ви хвърля директно в дълбокото.