fbpx

Най-популярни тиймбилдинг програми

Home Най-популярни тиймбилдинг програми

Вие имате отговорната задача да организирате тиймбилдинг за екипа си. Искате да удовлетворите разнородната група от служители с различни интереси. Искате да изненадате колегите си с вълнуващо преживяване. Искате да повишите мотивацията и ангажираността с фирмените цели. Искате да избягате от клишетата. За ваше улеснение сме подбрали най-търсените и актуални тиймбилдинг програми 2022. Иновативни, вдъхновяващи и дръзки. Персонализират се спрямо конкретната ситуация и цели.

Шпионска тиймбилдинг симулация „Отвличането“

С ударно и изненадващо начало, директно ставате част от преживявания, които сте виждали само по филмите.  С неочаквани обрати и вълнуващи активности, тръпката е гарантирана от първата до последната минута.

Escape game – “Тайната машина”

Преодолейте нестандартните логически пъзели, приключенията, които изискват креативно и иновативно мислене, предизвикателствата за доверие и специалната активност за ефективна комуникация и обратна връзка.

Team Bar Building

Излезте от офиса и се пренесете в новото си работно място – вашият собствен бар.

Мисия в „Страната на чудесата“

Ще се срещнете на шахматното бойно поле, ще се пробвате срещу логиката на лудия шапкар, ще тествате сетивата си, ще покажете най-добрите си изпълнения, ще запазите спомена във фото къта на Алиса. Не пречи и да сте малко луди, защото всички тук сме луди.

Mission possible

  • Решаване на логически загадки,
  • Разкодиране на шифри, анаграми, QR кодове и др.
  • Ролеви и театрални изпълнения
  • Творчески задачи
  • Quiz въпроси
  • Изпълнение на отборни физически активности

Холивуд

В това кинематографско приключение участниците се разделят на  снимачни екипи. Всеки екип получава специална задача да създаде кино шедьовър по конкретен филм, както и предварително подготвен пакет с всичко необходимо за заснемането на своята продукция.

Операция Майндфол

Играта с добавена реалност “Операция Майндфол” комбинира вълнуващото усещане от ескейп стаите, това да си част от истински екшън на открито, възможностите на високите технологии и тръпката от намаляващото време.

Игра на кодове

Отборите разбиват кодове, разгадават загадки и анализират данни, за да открият коя е следващата точка на картата към която да се отправят.

Escape game – Game of Thrones

Участниците се разделят на отбори в емблематичните родове на и се впускат в забавни състезания за Железния трон. Тяхната битка е прекъсната от изненадваща атака на общия им враг: Белите бродници.

Очакваме Вашето обаждане или имейл за повече информация и ценова оферта!