fbpx

Приключенски/Куест тиймбилдинг програми

Home Приключенски/Куест тиймбилдинг програми

Приключенските програми са супер комбинация между логически предизвикателства и физически активности. Провокирайте екипа си с разнообразни игри, за да разкриете, опознаете и се изненадате от индивидуалните качества и умения на всеки участник.

Лов на загадки

Лов на загадки комбинира логическо мислене, ориентиране и разнообразни физически активности.
Участниците преминават през приключенско трасе с различни предизвикателства и множество загадки.

Сървайвър

Състезателни мисии, пресъздадени условия за оцеляване сред природата, изпитания в пресечен горски терен ще предизвикат отборите да дадат най-доброто от себе си.

Лов на забележителности

В това забавно състезание, ще се впуснете в търсене на забележителности, разгадаване на разнообразни загадки, свързани с различни любопитни и исторически факти и личности, ще изпълнявате щури предизвикателства, ще се срещнете с местни хора.

Арктически сървайвър

Всеки отбор трябва да построи с подготвени материали свой форт, който да отговаря на определени критерии за стабилност, атрактивност  и функционалност.

Игра на кодове

Отборите разбиват кодове, разгадават загадки и анализират данни, за да открият коя е следващата точка на картата към която да се отправят.

Щура надпревара

Разделени в отбори, стартирате състезание… без да знаете къде ще ви отведе. Изненада след изненада маршрутът ви се разкрива малко по малко, като разгадаването му зависи от вашата съобразителност и логическо мислене.

Очакваме Вашето обаждане или имейл за повече информация и ценова оферта!