fbpx

Летни тиймбилдинг програми

Home Летни тиймбилдинг програми

Организирайте страхотен летен тиймбилдинг за екипа си! Удовлетворете всичките си служители като ги изненадате с вълнуващо преживяване!

Искате да повишите мотивацията и ангажираността им?

Искате да избягате от клишетата?

За Ваше улеснение сме подбрали най-добрите и оригинални летни тиймбилдинг програми! Иновативни, вдъхновяващи и дръзки.

Персонализирайте ги спрямо Вашият колектив, ситуация и цели!

Mission Summer

Програма, която дава възможност на участниците да преоткрият своите колеги и работното си място като заедно се впуснат в серия от забавни мисии, в които всеки ще може да покаже силната си страна.

Игра на кодове

’Игра на кодове’ е приключенска тиймбилдинг програма сред природата с интересни загадки, неочаквани обрати и приятни изненади.

Олимпийски огън

Разпределени в отбори, участниците се съревновават рамо до рамо в определен брой нестандартни и щури категории или класически спортни дисциплини. Впечатляващо е и представянето на мажоретните състави, подкрепящи своя отбор.

Family Day

Страхотен избор ако искате да се включат и членовете на семействата на служителите.

Да спечелиш за 60 секунди

Участниците се разделят на екипи, които  се състезават в разбиване на забавни и нечувани досега рекорди на Гинес. В състезателните активности са включени физически рекорди, активности за ограничено време и такива, в които само добрата работа в екип може да доведе участниците до успех.

Тайната машина

“Тайната машина” е отборна игра от вида стая за бягство със загадки.

Water Race

В креативната част участниците могат да развихрят въображението си, за да създадат най-бързата, най-издръжливата и впечатляваща лодка за ограничено време.

Team Bar Building

Мечтали ли сте си някога да имате бар? Сега можете да го направите заедно! В програма “Да си направиш” участниците по отбори започват с еднакъв комплект материали, с който построяват свой собствен бар, такъв, какъвто си представят.

Очакваме Вашето обаждане или имейл за повече информация и ценова оферта!