fbpx

Creative Snow Show

Home Creative Snow Show

[fullwidth background_color=”” background_image=”” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_webm=”” video_mp4=”” video_ogv=”” video_preview_image=”” overlay_color=”” overlay_opacity=”0.5″ video_mute=”yes” video_loop=”yes” fade=”no” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding_top=”20″ padding_bottom=”20″ padding_left=”” padding_right=”” hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” hide_on_mobile=”no” menu_anchor=”” class=”” id=””][title size=”2″ content_align=”left” style_type=”underline solid” sep_color=”” margin_top=”” margin_bottom=”” class=”” id=””]Creative Snow Show[/title][/fullwidth][fusion_text]Тази програма започва с организиране на състезания, в които отборите печелят точки, които по-късно разменят за нужните за построяване на шейна материали.
Състезанията са подбрани така, че възможно най-голям брой участници да се включат със своите силни страни и да се съберат максимално количество точки, за да могат отборите им да спечелят материали и следователно по-голяма свобода в конструирането на своите състезателни шейни.
В креативната част участниците могат да развихрят въображението си, за да създадат най-бързата, най-издръжливата и впечатляваща шейна за ограничено време.
Третата част от това зимно преживяване е черешката на торатата. Тук адреналинът е в своята пикова точка. Състезателите са на старта, а отборите скандират своите имена. Надпреварата е ожесточена, победителят е един, а забавлявалите се – всички. Накрая завършваме с шампанско и изложба на участвалите в снежния турнир шейни.
Подходяща за провеждане изцяло на открито, както и в комбинация между активности на закрито и такива навън.
[/fusion_text]

Leave YourComments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *