fbpx

Разбивачи на рекорди

Home Разбивачи на рекорди

[fullwidth background_color=”” background_image=”” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_webm=”” video_mp4=”” video_ogv=”” video_preview_image=”” overlay_color=”” overlay_opacity=”0.5″ video_mute=”yes” video_loop=”yes” fade=”no” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding_top=”20″ padding_bottom=”20″ padding_left=”” padding_right=”” hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” hide_on_mobile=”no” menu_anchor=”” class=”” id=””][title size=”2″ content_align=”left” style_type=”underline solid” sep_color=”” margin_top=”” margin_bottom=”” class=”” id=””]Разбивачи на рекорди[/title][separator style_type=”none” top_margin=”20″ bottom_margin=”20″ sep_color=”” border_size=”” icon=”” icon_circle=”” icon_circle_color=”” width=”” alignment=”center” class=”” id=””][fusion_text]Искали ли сте някога да впишете името си в книгата на Гинес. Ето го вашият шанс!

С тази енергизираща тиймбилдинг програма и предизвикваме да счупите рекордите. Участниците се разделят на няколко екипа, всеки от които получава списък със изключително забавни и нечувани до сега рекорди на Гинес, които трябва да разбие. Няма ограниение за взимане на участие, всеки може да се включи независимо от физическите си способности.

Всеки отбор изготвя стратегия, планира, подрежда по приоритет и избира с кои рекорди да се включи, в зависимост от собствените си възможности и интереси.

Тази тиймбилдинг програма е проектирана за групи, които предпочитат измерими резултати. Екипите не само се състезават помежду си, те се съревновават и на глобално ниво. Резултатите се вписват на табло, за да са достъпни за всички. Високият енергиен заряд на това забавно съревнование изгражда здрави връзки между членовете на отборите, които се забавляват заедно, докато изготвят своята стратегия за разбиване на рекордите на Гинес.[/fusion_text][/fullwidth]

Leave YourComments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *