fbpx

Тиймбилдинг “Треска за предизвикателства” за фирма Reward Gateway

Home Новини Тиймбилдинг “Треска за предизвикателства” за фирма Reward Gateway
team-building-rg

Пловдивската фирма Reward Gateway се довери на EnterEvent за организирането на тиймбилдинг за своите служители на 12 март тази година. Компанията избра авторската ни тиймбилдинг програма „Треска за предизвикателства” със специално добавения модул „Формула 1”, който придаде на събитието допълнителен заряд.

Сред природата около Еко хотел “Здравец” нашите смели участници се включиха с хъс и желание за победа в предизвикателствата, които бяхме заложили в тиймбилдинг програмата и заедно пяха, смяха се, показаха артистичност и креативност и в крайна сметка успешно до следващия тиймбилдинг модул.

Във „Формула 1” на отборите бяха предоставени материали, от които да създадат собствени болиди тип „Флинтстоун”, като задачата беше превозните средства да са не само атрактивни, но и функционални, тъй като трябваше да поберат двама души. След като изработиха състезателните коли, участниците бяха отведени до специалната писта, където се състезаваха не само за допълнителни точки, но и за шампионската купа.

Снимките, които прожектирахме на вечерната част от програмата, както и на самото награждаване на победителите, показаха едно – тиймбилдинга на Reward Gateway донесе много усмивки и радост, но също така сплоти участвалия в него екип.

Leave YourComments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *