fbpx

Тиймбилдингът на фирма Accedia

Home Новини Тиймбилдингът на фирма Accedia
accedia-teambuilding-treasure-hunt

Често хората си мислят, че лошото време е враг на качествения тиймбилдинг на открито. Но в случая с тиймбилдинг събитието на фирма Accedia, падналата над Боровец гъста мъгла направи атмосферата на предвидения „Лов на съкровище” още по-мистериозна и като по поръчка помогна за това участниците наистина да се потопят в програмата.

От хотел „Феста” се транспортирахме до подбраната за стартова локация зелена поляна, където се запознахме с бъдещите отбори, които щяха да се състезават в лов на загадки. Първата загадка беше получена почти веднага и след като я разрешиха, отборите се отправиха и към специално селектираните за тиймбилдинга локации, разпръснати из Боровец.

Участниците преминаха през „отровни лиани”, изоставена къща, която криеше своите тайни, кладенец със скрито послание и още много други загадки и физически предизвикателства, за решаването на които трябваше да работят като истински отбор.

Едни смелчаци дори изкачиха най-стръмната писта на Боровец пеша – ето това се казва хъс!

Конкуренцията между отборите беше на максимално високи нива и финалът беше оспорван, но в крайна сметка екипът в розово стигна първи до съкровището, в което за радост имаше почерпка за всички.

Поуката, която всички успяха да си извадят е, че лошото време помага за добрия и забавен тиймбилдинг.

Leave YourComments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *