fbpx

Тиймбилдинг програми

Home Тиймбилдинг програми

Ключовите моменти за успех на всяка тиймбилдинг програма, която организира екипът на EnterEvent, са опитът и непрекъснатият стремеж към усъвършенстване. Ние просто искаме да даваме повече. Персонализирайки програмите, създаваме уникално събитие за всяка фирма и участници. Винаги се включваме с идеи по организацията, така че да улесним процеса и да се фокусираме върху най-важното – изживяването и максимизиране на ползите!

Шпионска тиймбилдинг симулация „Отвличането“

С ударно и изненадващо начало, директно ставате част от преживявания, които сте виждали само по филмите.  С неочаквани обрати и вълнуващи активности, тръпката е гарантирана от първата до последната минута.

Escape game - "Тайната машина"

Преодолейте нестандартните логически пъзели, приключенията, които изискват креативно и иновативно мислене, предизвикателствата за доверие и специалната активност за ефективна комуникация и обратна връзка.

Escape game – Game of Thrones

Преодолейте нестандартните логически пъзели, приключенията, които изискват креативно и иновативно мислене, предизвикателствата за доверие и специалната активност за ефективна комуникация и обратна връзка.

Щура надпревара

Разделени в отбори, стартирате състезание… без да знаете къде ще ви отведе. Изненада след изненада маршрутът ви се разкрива малко по малко, като разгадаването му зависи от вашата съобразителност и логическо мислене.

Бягството

Тъй като участниците се състезават с времето, за да успеят да излязат от “затвора”, в който се намират, те ще тестват и изграждат своите умения в комуникацията и лидерството, решаването на проблеми и мисленето извън рамките.

Олимпийски игри

Разпределени в отбори, участниците се съревновават рамо до рамо в определен брой нестандартни и щури категории или класически спортни дисциплини.

Произведено в България

Разделени в отбори, се съревновавате в това изключително „пътешествие“ през страната ни. Очакват ви много незабравими преживявания и изненади в програма „Произведено в България“.

Mission possible

 • Решаване на логически загадки,
 • Разкодиране на шифри, анаграми, QR кодове и др.
 • Ролеви и театрални изпълнения
 • Творчески задачи
 • Quiz въпроси
 • Изпълнение на отборни физически активности

Холивуд

В това кинематографско приключение участниците се разделят на  снимачни екипи. Всеки екип получава специална задача да създаде кино шедьовър по конкретен филм, както и предварително подготвен пакет с всичко необходимо за заснемането на своята продукция.

Сървайвър

Състезателни мисии, пресъздадени условия за оцеляване сред природата, изпитания в пресечен горски терен ще предизвикат отборите да дадат най-доброто от себе си.

Формула 1

Групата се разделя на отбори, всеки от които получава материали за изработването на състезателен управляем автомобил. Колкото по-креативно подходят отборите, толкова по- впечатляващ е резултатът.

Да спечелиш за 60 сек.

В състезателните активности са включени физически рекорди, активности за ограничено време и такива, в които само добрата работа в екип може да доведе участниците до успех.

Да си направиш бар

Излезте от офиса и се пренесете в новото си работно място – вашият собствен бар.

Предизвикателствата на Шерлок

 • Решаване на загадки, шифри, анаграми
 • Логически пъзели
 • Дешифриране на QR кодове
 • Quiz задачи
 • Забавни творчески предизвикателства.

Лов на загадки

Лов на загадки комбинира логическо мислене, ориентиране и разнообразни физически активности.
Участниците преминават през приключенско трасе с различни предизвикателства и множество загадки.

Лов на забележителности

В това забавно състезание, ще се впуснете в търсене на забележителностиразгадаване на разнообразни загадки, свързани с различни любопитни и исторически факти и личности, ще изпълнявате щури предизвикателства, ще се срещнете с местни хора.

Арктически сървайвър

Всеки отбор трябва да построи с подготвени материали свой форт, който да отговаря на определени критерии за стабилност, атрактивност  и функционалност.

Water race

Участниците изграждат салове по свой дизайн с оригинални материали, за които се преборват в съревнователни игри с останалите отбори.

Решения за успех

Всеки отбор има за цел да създаде уникален екипен макет по зададена тема и да го представи по възможно най-атрактивния начин.

Екстремна комуникация

Екстремна комуникация е динамична тиймбилдинг програма сред природата, в която участниците се предизвикват да излязат от комфортната си зона, за да преминат като екип през специални екстремни зони.

Мастър шеф

Едно вкусно и забавно преживяване, което да провокира креативното мислене, да подобри комуникацията и да ви освободи от стреса.

Нощен тиймбилдинг

Изправяйки участниците пред необичайно приключение, ще сплотите екипа и ще изпитате огромна доза забавление.

Очакваме Вашето обаждане или имейл за повече информация и ценова оферта!