fbpx

10 години Easy Credit в България

Home Новини 10 години Easy Credit в България

За конференцията по случай десетгодишнината си EasyCredit се довериха на екипа на EnterEvent за организацията на своето голямо събитие.

Разбира се, събитие от такъв мащаб изискваше и нещо грандиозно, което да изкара “уау” ефект извън границите на очакваното и ние имахме точно това предвид.

Краси Радков бе звездният гост на конференцията и се включи с целия си ентусиазъм и арсенал от шеги и скечове. Няколкото популярни свои образа, които пресъздаде, създадоха нужната забавна атмосфера и разчупиха обстановката така, че гостите да се отпуснат и да се насладят на конференцията още повече.

Това обаче беше само „ордьовърът”. За „основно ястие” бяхме подготвили предварително терена около мястото на събитието така, че да отговаря на предизвикателството, което щяхме да поставим пред всички гости.

А то не беше никак малко – пресъздаването на живо лого на EasyCredit, изписано с телата на всички присъстващи и заснето от птичи поглед с помощта на дронове и експертни оператори. Професионалните фасилитатори на EnterEvent, специалните тениски за събитието и не на последно място огромното желание, демонстрирано от участниците бяха сигурна формула за успех. Крайният резултат бе впечатляващ и остави траен спомен у всички, които се включиха.

Убедете се сами в зашеметяващият ефект – живото лого от конференцията по случай десетгодишнината на EasyCredit в Галерията на нашия сайт, зад който седят невероятната екипна работа и професионално провеждане на събитието.

Leave YourComments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *