fbpx

НОВО! 3 седмични тийм тренинги за успех на 2019

Home НОВО! 3 седмични тийм тренинги за успех на 2019

Вие сте управител или HR мениджър на бързорастяща фирма и за вас е важно служителите ви да са мотивирани, да се задържат в компанията и да имат по-висока продуктивност. Това е особено важно в началото на годината! Започнете новата година в офиса вдъхновяващо! Имате нужда от мотивиране на екипа, за да стартирате блестящо с идеи и свежо настроение. 3 седмичните тийм тренинги за успех са страхотна възможност, с която да постигнете по-бързо и повече резултати.

  • Служителите участват активно в процеса чрез  интересни и вълнуващи активности. По-бързо излизане от рутината и структуриране. Всички игри и техники минават през преживяване и емоционално зареждане.
  • Подходяща е за хора от един отдел, както и за всички служители на фирмата като се разделят на групи спрямо поставените цели.
  • Модулите се провеждат в офис на клиента или друго удобно място по предварително стикован график
  • Тренингите се съобразяват с работния процес и целта е да го подпомогнат. Персонализират се спрямо нуждите на екипа.

1-ва седмица: Модул” Рефреш и мотивация” ( 2 пъти седмично по 90 мин.)

Представяне през погледа на участниците на 5-те най-големи успеха и 5-те най-големи фирмени трудности през изминалата година. Емоции и послания. Обратна връзка.

2-ра седмица: Модул “Сплотяване и групови активности” (2 пъти седмично по 90 мин.)

Засилване на връзката между участниците, доверие, опознаване на силните страни, брейнсторминг чрез създаване и представяне на продукти/макети.

3-та седмица: Модул “Летящ старт с решения за успех”(2 пъти седмично по 90 мин.)

Нагласи и надграждане. Обединение около общата цел. Всеки да почувства своето участие важно. Поемане на отговорност.