fbpx

4 тиймбилдинг игри подходящи за обедната почивка

Home Блог 4 тиймбилдинг игри подходящи за обедната почивка

Не е нужно да чакате голямото годишно/периодично събитие, за да се възползвате от ползите на тиймбилдинга . Различни тиймбилдинг активности могат да бъдат направени по време на обедната почивка с цел опознаване на служителите, подобряване на комуникацията и енергизиране. Освен всичко това са и много забавни 🙂

  1. Кула от спагети. За тази игра са ви нужни няколко пакета спагети и няколко пакети меки бонбони. За основната конструкция на кулата се използват спагетите, а бонбоните за свръзка. Формирайте отбори от 7-8 души. Оставете ги да планират строежа, чертаят и обсъждат. Това е чудесна активност за опознаване и подобряване на комуникацията.

Кула от спагети

  1. Намери думата. Участниците се разделят по отбори и търсят предварително скрити листа с по една буква от дума, която трябва да сглобят (те трябва предварително да знаят коя е думата). Като намерят буква я снимат, като съберат всички букви от думата, правят колаж и го постват във фейсбук. Първите, които съберат 10 лайка, печалят.
  2. Кулинарана изложба. Осигурете няколко готови за консумация продукти ( например: салата, маслини, хляб…). Разделете колегите си на няколко отбора и им задайте определено време (20-30 мин.), за да направят своето най-добро кулинарно произведение с наличните продукти. Всеки отбор трябва да има еднакво количество продукти. Когато ястията са готови трябва да бъдат презентирани като се изтъкне основната идея, майсторство, креативност и др. Bon appétit!
  3. Мини рекорди. Разбийте рекордите в обедната почивка с колегите. Прочетете категориите на участниците и запишете кой в коя иска да участва. Може да осигурите табло, на което да се записват резултатите:

-най-бързо изяждане на парче торта без ръце

-най-много спукани балони гръб в гръб за 30 сек. (игра по двойки)

-най-бързо изяждане с китайски клечки на купичка с желирани бонбони

-най-много поставени и задържани лъжици по лицето

Забавлението и смехът са гарантирани, а колегите ще чакат с нетърпение обедната почивка, която да прекарате заедно 🙂

Мини рекорди в офиса

Тиймбилдинг в офиса

 

Организирайте мотивиращо тиймбилдинг преживяване с агенция за събития EnterEvent! Обадете се сега за безплатна консултация и индивидуално предложение на 0878 790 157 или ни пишете на office@enterevent.bg

Leave YourComments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *