fbpx

5 трика при подготовка на тиймбилдинг на открито

Home Блог 5 трика при подготовка на тиймбилдинг на открито

Когато организираме тиймбилдинг на открито винаги си представяме слънчево време, зелени поляни и усмихнати колеги 🙂 Все още не можем да влияем на атмосфертните условия, но за всичко останало имаме дългогодишен опит и хитрини как да улесним процеса и да сме подготвени за всичко.

  1. Избираме локация, която има и вариант Б за лошо време. Хотел, хижа или зала са най-честите варианти, които ни спасяват при лошо време.
  2. Зареждаме се с ентусиазъм! Ентусиазъм в комбинация с дъждобрани, шапки и слънцезащитни кремове 😉
  3. Избираме тема, която да е в унисон с фирмената идея и да донесе страхотно настроение. Най-желани варианти за на открито са: Лов на загадки, Треска за предизвикателства, Шпионски игри, Да спечелиш за 60 сек., Олимпийски игри и Холивуд.
  4. Искаме разрешително за провеждане на мероприятие на открито, което е много важно, за да бъдем изрядни документално.
  5. Вода, напитки и малки хапки – след и по време на интензивни активности е хубаво да има с какво хората да се подкрепят. В някои случаи организираме барбекюта и кулинарни състезания като тиймбилдинг програма „Пържолиада“, които носят много положителни емоции на участниците.

Организирайте мотивиращо тиймбилдинг преживяване с агенция за събития EnterEvent! Обадете се сега за безплатна консултация и индивидуално предложение на 0878 790 157 или ни пишете на office@enterevent.bg

Leave YourComments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *