Дистанционни онлайн игри – Тиймбилдинг от вкъщи

Home Дистанционни онлайн игри – Тиймбилдинг от вкъщи

Дистанционни онлайн игри

Тиймбилдинг от вкъщи

Това са игри, които се провеждат дистанционно и са специално създадени за екипи, които работят от вкъщи.

Всеки участник се включва онлайн от вкъщи в отборно преживяване.

Игрите се осъществяват чрез видео връзка и се водят дистанционно от модератор. Продължителността на преживяването е от между 50 и 90 мин. Игрите са с добавена реалност за уоу ефект и преживяване.

Активностите имат имат забавен характер с лек състезателен елемент, както и много екипна работа. Фокусирани са върху подобряване на комуникацията, сплотяване и разведряване.

Мисията възможна…

Дистанционните онлайн игри имат същите ползи като стандартния тиймбилдинг. Основен фокус тук са анти-стрес резултатите, разведряване и забавление на колегите. Нов и невероятно ефективен начин за сплотяване и опознаване. Друг основен акцент е подобряване на онлайн комуникацията, което допринася за подобряване на дистанционния работен процес.

…от вкъщи

В момента всички срещаме еднакви трудности в комуникацията, ежедневието и работата, което може да ни направи по-близки и фокусирани от всякога. Дистанционните онлайн активности са мощен стимулатор за изграждане на ефективен и обединен екип, които работи в извън офисна среда.

За повече информация и резервация на часове ни потърсете на 0877 790 157 и office@enterevent.bg

Случаят с Айнщайн

Случаят с Айнщайн

Разследвате престъпление – мистериозната смърт на Айнщайн! Чрез ефекта на добавената реалност и видео връзка ще имате всички достъп до уликите.

OPERATION MINDFALL

OPERATION MINDFALL

Имате видео връзка с агент  на терен проникнал в щаба на тайна престъпна организация. Вашата мисия е да му помогнете!

HOME – OFFICE FUN

HOME – OFFICE FUN

HOME-OFFICE FUN e активност, която ще развесели и раздвижи телата и умовете на колегите. Кратко и леко преживяване, което ще разчупи обстановката и ще предразположи екипа към общуване и забавление заедно макар и дистанционно.

MISSION POSSIBLE AT HOME

Всички колеги, които се включат, се групират на отбори и изпълняват изключително забавни предизвикателства.  Всеки отбор решава в кои мисии да се включи и в каква последователност да ги изпълни по пътя към победата.

Тайната машина

Участниците са предизвикани да тръгнат по следите на Джон Атанасов при посещението му в България, да открият и пресъздадат липсващата част от  легендарната му машина.

От удобството и спокойствието на собствения си дом колегите ще се сплотяват в търсене на липсващата част.

ONLINE DETECTIVES

Едно преживяване, в което ще трябва да действате заедно, за да разплетете случая за ограничено време.