fbpx

Дистанционни онлайн игри – Тиймбилдинг от вкъщи

Home Дистанционни онлайн игри – Тиймбилдинг от вкъщи

💡 Какво е това? 💡

“AR” приключение, което ще ви изкара от домашния офис  и директно ще ви потопи в атмосферата на мистериите и загадките.

Това са игри, които се провеждат дистанционно и са специално създадени за екипи, които работят от вкъщи или от офиса. Всеки участник се включва онлайн в отборно преживяване с колегите в удобно време, съобразено с работния процес.

Игрите се осъществяват чрез видео връзка и се водят дистанционно от професионален  модератор. Продължителността на преживяването е от между 50 и 90 мин. Игрите са с добавена реалност  и усещането наподобява виртуална ескейп игра.

Активностите имат забавен характер с лек състезателен елемент, както и много екипна работа. Фокусирани са върху подобряване на комуникацията, сплотяване и антистрес ефект.

Дистанционните онлайн игри придобиват все по-голяма популярност сред служителите и са страхотен начин за организиране на тиймбилдинг с хора, които се намират във всяка точка на страната.

Обратна връзка

Вече десетки фирми проведоха онлайн тиймбилдинг игра и обратната връзка ни прави повече от щастливи.

Участниците от разнообразни сфери споделяха с емоция, че се чувстват отново заедно, разведрени, изключили от проблемите, развеселени.

„Благодарим от сърце за чудесно проведената игра за нашия екип по време на извънредното положение. Тайният агент от EnterEvent  води играта по изключително увлекателен начин и се постара всеки от нашите колеги да участва активно, с което създаде изключително приятелска атмосфера и много екипен дух. А пък успяхме и да разгадаем случая на Айнщайн!

Оценяваме отношението ви EnterEvent, пожелаваме ви много успех във всички начинания и ще се радваме да работим отново заедно.”

Екипът на EasyCredit

Ваучери за подарък

Можете да се възползвате и от ваучерите за подарък – онлайн игра! Перфектен избор за подарък да:

-зарадвате и наградите колегите

-изненадате и благодарите на бизнес партньори и клиенти

Мисията възможна!

Дистанционните онлайн игри имат същите ползи като стандартния тиймбилдинг. Основен фокус тук са анти-стрес резултатите, разведряване и забавление на колегите. Нов и невероятно ефективен начин за сплотяване и опознаване. Друг основен акцент е подобряване на онлайн комуникацията, което допринася за подобряване на дистанционния работен процес.

Случаят с Айнщайн

Разследвате престъпление – мистериозната смърт на Айнщайн! Чрез ефекта на добавената реалност и видео връзка ще имате всички достъп до уликите.

OPERATION MINDFALL

Имате видео връзка с агент  на терен проникнал в щаба на тайна престъпна организация. Вашата мисия е да му помогнете!

QUIZ TIME

QUIZ TIME e активност, която ще развесели и раздвижи телата и умовете на колегите. Кратко и леко преживяване, което ще разчупи обстановката и ще предразположи екипа към общуване и забавление заедно макар и дистанционно.

MISSION POSSIBLE AT HOME

Всички колеги, които се включат, се групират на отбори и изпълняват изключително забавни предизвикателства.  Всеки отбор решава в кои мисии да се включи и в каква последователност да ги изпълни по пътя към победата.

Mагическият портал

Пренесете се от дома си на дигитално фентъзи пътешествие, което ще сплоти и енергизира екипа. Всички участници заедно ще се потопят в незабравимо приключение, за да намерят начин да отворят магическия портал.

Какво включва услугата?

 • Ще имате на разположение опитен организатор за обсъждане и координиране на детайли преди събитието, изготвяне на концепция /дизайн на събитието, консултация при избор на подходяща програма, персонализиране и адаптиране на програмата спрямо целите на събитието/; 
 • Осигуряване на необходимия човешки ресурс – професионални водещи, фасилитатори, технически лица и др.; 
 • Всички необходими материали и реквизит за провеждане на избраната програма; 
 • Техническо обезпечаване на събитието; 
 • Електронни покани/тийзъри до участниците; 
 • Опция за цялостна организация; 
 • Ще работите с лъчезарни, усмихнати и креативни организатори на събития (справка – нашият екип); 

  Свали полезният ни наръчник за организиране на тиймбилдинги:

  [/utm_campaign_i]
  [/utm_source_i]
  [/utm_medium_i]
  [/utm_term_i]
  [/utm_content_i]
  [/gclid_i]

  100% гаранция

  Даваме всичко от себе си при подготовката и провеждането на преживяванията.

  Ние сме уверени, че ще сте  доволни от игрите и ще се забавлявате и разведрите.

  Ако по някаква причина, не сте удовлетворени – ще ви върнем парите!

  Заедно ще се справим – нашата инициатива!

  Агенция за събития EnterEvent подарява по една игра „Случаят с Айнщайн” за екип от 6 души от една фирма. Подаракът не е обвързан с покупка. Нашата мисия е да помагаме да се сплотяват екипи. Служителите да бъдат по-мотивирани, заредени с енергия и да им остане незабравимо усещане и спомен. За последната седмица играхме виртуално с екипи от IT, мобилни оператори, учители, човешки ресурси, финансисти, връзки с клиенти, куриерски услуги, спедиция и още много други. Вярваме, че заедно ще се справим!

  Очакваме Вашето обаждане или имейл за повече информация и ценова оферта!