fbpx

Нощен тиймбилдинг край Троян – изненадата за Datamax

Home Новини Нощен тиймбилдинг край Троян – изненадата за Datamax

Нощен тиймбилдинг край Троян – изненадата за Datamax

Работата по тази програма беше голямо предизвикателство за EnterEvent, защото екипът на Datamax е участвал в много тиймбилдинг събития. Ние трябваше да измислим нещо различно, с което да ги изненадаме и в същото време да подобрим комуникацията между служителите и да надградим лидерските им умения.

За да оправдаем очакванията на компанията, им поднесохме истинска изненада – те не знаеха какво ще им се случи и къде ще им се случи.

Разпределихме участниците в коли, а ние бяхме команден център, който подаваше задачите на всички отбори. На определени места от пътя екипите разгадаваха загадки, за да разберат на къде да продължат. Естествено ни изпращаха доказателства, че са преминали задачата, а ние им давахме новата посока. Така стигнаха до Троян.

Когато всички се събраха, разбраха, че само хапват и продължават с изпитанията – започва нощният тиймбилдинг, като ги отведохме на няколко километра от комплекса, високо в тъмната планина.
Там се разделиха на отбори и към всеки отбор имаше един водещ от нас. Основните осветления бяха челници, но не за всеки, което помогна на участниците да комуникират качествено и да работят в екип. Из трасето търсиха фосфоресциращи елементи, които ги доближаваха до крайната цел.

Това, че не всички бяха подготвени за подобно изпитание, изведе на преден план лидерските умения и решителността на някои от участниците. Всички служители на компанията си помагаха взаимно и работиха като един.

След това отборите събраха заедно частите на голям тотем, който сглобиха до огромен огън. Там ги очакваше страхотна рок банда и вкусна вечеря.

Приключението продължи и на втората вечер, когато служителите на Datamax отново не бяха запознати какво им предстои. Тогава ние им дадохме възможност да проявят креативно мислене и да заснемат свои собствени филми.

А накрая завършихме с “Нощ на Оскарите” и грандиозно парти.

Leave YourComments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *