fbpx

Тайните на EnterEvent: Създаването на цялостно тиймбилдинг преживяване е екипна работа

Home Блог Тайните на EnterEvent: Създаването на цялостно тиймбилдинг преживяване е екипна работа

От кухнята: Създаването на цялостно тиймбилдинг преживяване е екипна работа

Играта по време на тиймбилдинг е и забавление, но да успееш да насочиш участниците – на различни години, често с различен светоглед и амбиции – през целия процес и да ги накараш да изведат правилните поуки и опит, е изкуство. Затова е нужен екип от професионални организатори на тиймбидинг, в който всеки има своята позиция и умения.

Темата е важна за нас от EnterEvent, защото това, което искаме да предадем на участниците в програмите ни, трябва да се вижда и усеща в нашия личен работен процес – разбирателство, уважение, споделени успехи, доверие.

Вярваме в

цялостното преживяване, което се създава чрез работата на различни професионалисти

в конкретните фази на планиране и реализация на събитията. По този начин градим отделните пластове на тиймбилдинга – експертите в сферата на човешките ресурси и психологията създават дълбочината и аналитичността, сценаристите трансформират теорията в практика, а актьорите са лицето, което предизвиква много забавление и силни емоции.

На мнение сме, че мотивацията на работното място е пряко свързана с щастието, което човек изпитва от това, което върши, и атмосферата, в която се намира. Затова и основната отправна точка в нашата работа е да помогнем за пълноценното изживяване на всеки работен ден. Избираме забавлението не само защото е прекрасен начин да прекараш времето си, а и защото, благодарение на него, хората неусетно постигат заложените в събитието цели.

С всяко следващо събитие мотивацията ни расте, защото се изправяме пред нови предизвикателства, за да създадем нещо различно и да надскочим себе си.

Това е нашето време за тиймбилдинг.

Правилният момент, точно зададените задачи, нивото на вълнение – всичко това определя начина ни действие в процеса на събитието. Знаем кога сме “превъртели” играта и сме помогнали на участниците да преминат на следващото ниво. Познаваме, че сме достигнали този етап, когато видим гръмкия смях, сълзите от него и груповите прегръдки.

Процесът на самоусъвършенстване и взаимност стартира още по време на самото събитие, където екипът трябва да поеме конкретни ангажименти. А със служителите на онези компании, с които правим тиймбилдинги през няколко месеца, можем съвсем спокойно да надграждаме при следващата си среща.

Знаем всичко това от опит, естествено. И ние често играем “играта” и търсим онези моменти, които можем да засилим. Ден след ден влизаме в приключението самите ние да създаваме приключения, после “влизаме в роля” и работим до умора. Или докато смехът събори и нас на земята.

Нали ви казахме – ние обожаваме това, което правим. А вие?

Leave YourComments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *