fbpx

Комбиниран Тиймбилдинг за Агенция за Събиране на Вземанията

Home Новини Комбиниран Тиймбилдинг за Агенция за Събиране на Вземанията
ASV-teambuildng-ostrov-rekordi

За тиймбилдингът на Агенцията за Събиране на Вземанията избрахме да комбинираме две тиймбилдинг програми с вечерно фирмено парти, запълвайки един цял ден със забавления и отборен дух.

В сутрешната част на програмата участниците се разделиха на отбори и бяха предизвикани да счупят най-неочакваните, забавни и нечувани тиймбилдинг рекорди на Гинес.

След кратка обедна почивка под яркото слънце в Банско нашите смели отбори поеха ролята на племена и започнаха задружно съревнование едни с други, но и едни за други, в игрите от тиймбилдинг програмата Островът. След като демонстрираха завидна ловкост, хитрост и бързи реакции в динамично променящи се условия, те се оттеглиха на заслужена почивка преди вечерното фирмено парти.

Самата вечерна програма протече на няколко блока, в които всички заедно бяхме кулинарни скулптори, фото модели, атрактивни танцьори, а освен това наддавахме и в специален търг.

Тиймбилдингът завърши в ранни зори с шумен купон с нашия диджей и много положителни спомени, които участниците отнесоха със себе си у дома.

Leave YourComments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *