fbpx

Какво да вземете в багажа си, когато отивате на тиймбилдинг

Home Блог Какво да вземете в багажа си, когато отивате на тиймбилдинг

Какво да вземете в багажа си, когато отивате на тиймбилдинг

Приключенията, които ни предлага тиймбилдингът на открито, са предизвикателство за всеки един от членовете на екипа, впуснал се в авантюра сред природата. Един от факторите за успех на отбора е добрата подготовка за събитието, но не става въпрос за физическа такава под формата на часове прекарани във фитнеса. Това, което е нужно да направите всъщност е свързано с подсигуряването на подходяща екипировка, която ще ви даде възможност да се представите във възможно най-добра светлина. Или пък да помогнете на някой колега. Така се създават вечни приятелства.

Планирането на вещите и дрехите, които да вземете в багажа, е важнo за доброто п
рекарване и личния ви комфорт. Обезателно съобразете всичко, което искате да сложите в раницата си според сезона. Предлагаме ви примерен списък на нещата, които на всяка цена няма даhiking-shoes-588799_1280
искате да забравите вкъщи:

1. Обувки за планина – не е задължително да са планинарски, но е важно да бъдат удобни, да не нараняват крака ви при ходене, да не пропускат вода. Препоръчваме да покриват глезена ви, за да избегнете сериозна травма при евентуално подхлъзване или друг вид перипетии.

2. Чорапи – няколко чифта, за да може да имате достатъчно, ако случайно се намокрите. Едно от най-важните неща е краката ви да са сухи. Влагата в обувките ви може да ви създаде дискомфорт по време на активностите. А това със сигурност ще попречи на представянето ви. Вие не искате това, нали?

3. Удобни дрехи – най-добре е да изберете дрехи, които бързо ще попият потта ви – такива, които са произведени от чист памук ще ви свършат идеална работа. Също така е важно да няма нищо излишно по тях – много ципове или копчета, обемни джобове и др. Не на последно място дрехите трябва да са ви по мярка – нито много стегнати, нито много отпуснати.

raincoat-1245688_19204. Яке – винаги е добре да имате в себе си връхна дреха. Добре е да изберете вятъроустойчиво и водонепромокаемо яке. Добра опция е якето да е с качулка, която се прибира или маха, в зависимост дали ще ви е необходима. Бъдете добри колеги и вземете още едно резервно яке в себе си, в случай, че някой от екипа си е забравил своето. Подходящ вариант е да вземете и дъждобран за еднократна употреба. По-малко обемен е и няма нужда да се притеснявате дали случайно ще го изцапате или скъсате.

5. Шапка или кърпа за глава – ще ви предпази от силните слънчеви лъчи и от претопляне.

6. Вода, много вода. Едно от най-важните неща за вас е да сте добре хидратирани. Когато времето е горещо, се дехидратирате повече и е нужно регулярно да пиете вода. Дори и в по-хладни дни, тялото отделя много енергия, за да поддържа температурата си. В този случай също е важно да пиете течности редовно.

6. Репелент и слънцезащитен крем – погрижете се да не изгорите на очила и да не станете любима закуска на насекомите. Това би ви причинило дискомфорт и ще помрачи хубавите емоции от преживяването на открито.

7. Одеало за пикник – за да се насладите на заслужената почивка след сладката умора от добре свършената работа с вашите колеги. Идеално е за създаване на базов лагер, където да отпразнувате новосъздадени приятелства с шумен смях.

Списъкът ни не е изчерпателен, не е задължителен и, разбира се, може да варира според сезона и локацията, където ще се проведе тиймбилдинга на вашата компания. Ако не сте сигурни какво точно да вземете със себе си, не се притеснявайте да се обърнете към специалиста във фирмата, който отговаря за координацията на приключението за екипа.

Leave YourComments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *