fbpx

Отблизо: Треска за предизвикателства

Home Блог Отблизо: Треска за предизвикателства

Отблизо: Треска за предизвикателства

В рубриката ни “Отблизо” разказваме повече за най-интересните ни тиймбилдинг програми

Тиймбилдинг програмата “Треска за предизвикателства” е за хора, които обичат свободата на избора. Игра, която преминава през огромен набор от активности, които през повечето време се правят заедно.

Преодоляването на различните предизвикателства изискват съчетаването на ум, физика, креативност, а най-щурите сред тях изваждат участниците от зоната им на комфорт и им дават свободата да изберат най-вълнуващия път към победата. По този начин удовлетвореността на участниците достига до 100% – няма как да не си доволен от това, което сам си избрал.

“Треска за предизвикателства” може да се проведе на открито и на закрито. Може да обхване хора с различни интереси на различни позиции във фирмата. Това е една програма, която дава възможност на хора с различна натура да се забавляват заедно и да се чувстват пълноценни в преодоляването на препятствията. И понеже тук всичко се базира на избора, участниците сами избират къде и как да изпълняват предизвикателствата. Е, ние препоръчваме възможно най-трудната среда, защото носи повече точки 😉

И като говорим за щури предизвикателства, представяте ли си да се наложи да залепите човек за тавана? Една подобна задача дава много възможности за изява, включително и избора дали изобщо да го направите или не – различните решения дават различен брой точки, което означава само едно – сами изграждате печелившата стратегия.

Често реализираме “Треска за предизвикателства” в комбинация с наблюдение от специалисти (включително от отдел “Човешки ресурси” на клиента), които следят екипните процеси, способността на играчите да се самоогранизират, техните взаимоотношения в групата, наличие на блокажи на комуникацията и др. Лидерството и креативността са други две качества, които много често се установява през тази програма.

Вярвайте ни, забавлението си заслужава!

Още за ползите от програмата на EnterEvent “Треска за предизвикателства” можете да разберете тук.

Leave YourComments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *