fbpx

Тиймбилдинг на фирма “Динерас”

Home Uncategorized Тиймбилдинг на фирма “Динерас”

Пловдивската фирма “Динерас” избра услугите на агенция за събития EnterEvent за своя тиймбилдинг в гр. София през 2015 година. За нас беше удоволствие и предизвикателство да персонализираме нашата авторска програма „Треска за предизвикателства” и да я съчетаем с разходка до Витоша и посещение на Драгалевския манастир „Успение Богородично”.

Тиймбилдингът започна в комплекс Царско село, където нашите участници бяха отседнали. Ние бяхме подготвили, обвързана с локацията, индивидуална програма и след откриващите “разбиващи леда” активности отборите получиха инструкциите си и се пръснаха из комплекса в търсене и изпълняване на поставените задачи.

Всички тиймбилдинг екипи демонстрираха страхотно желание и голяма доза креативност при подхода си към предизвикателствата. Някои от участниците използваха случая да се снимат за спомен с футболистите на един от водещите софийски футболни отбори, избрал Царско село за провеждане на своята тренировка, и по този начин отметнаха още едно предизвикателство от списъка си!

След като определеният времеви лимит изтече, всички заедно се придвижихме до центъра на Драгалевци, където хапнахме традиционни български деликатеси, за да презаредим сили преди втората част от тиймбилдинга – игрите за бонус точки!

Продължихме с разходка до Витоша, където оставихме нашите участници да разгледат забележителностите на храма „Успение Богородично”, след като накратко ги запознахме с неговата забележителна история.

Междувременно бяхме подготвили всичко необходимо за бонус игрите на тиймбилдинга, които можеха да наклонят везните в полза на всеки от отборите. Участниците грабнаха възможността да донесат допълнителни точки на отбора си и се раздадоха докрай без усмивките да слизат от лицата им.

Всеобщото мнение след края на тиймбилдинг програмата беше, че всички са се забавлявали и въобще не са почувствали умора, а тъкмо обратното – усещат се заредени с енергия и разтоварени от ежедневните задачи.

Leave YourComments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *