fbpx

Тиймбилдинг “Лов на загадки” на фирма “Бони Холдинг” АД

Home Uncategorized Тиймбилдинг “Лов на загадки” на фирма “Бони Холдинг” АД

За тиймбилдинга на “Бони Холдинг” АД  нашите участници се спряха на тематичната тиймбилдинг програма „Лов на загадки”,  а локацията беше хижа Момина Скала.

Над Витоша се беше спуснала гъста мъгла по времето на нашето пристигане и във въздуха витаеше мистериозност – перфектно за тиймбилдинг активностите, които бяхме приготвили.

С помощта на опитни водачи (а именно нашият екип от професионални фасилитатори), всеки един от отборите се отправи смело по пътя на загадките и пунктовете с предизвикателства на програмата, които криеха следващата следа към съкровището.

Заедно пребродихме скрити пътеки и открити пътища, разгадахме тайни кодове и намерихме скитани предмети, но най-важното от всичко беше, че работихме като екип, воден от общото тиймбилдинг предизвикателство – да намерим съкровището и да се поздравим за победата!

Намирането всъщност се оказа лесната част – отварянето на сандъка беше по-трудна задача, но с общи усилия отборите стигнаха до своята награда усмихнати, доволни и най-вече – заедно.

Успешния край на тиймбилдинга беше полят подобаващо в ресторант в полите на Витоша, където нашият екип също присъстваше. За нас беше удоволствие да чуем позитивната обратна връзка и да се включим в дискусията по отношение на някои тиймбидинг загадки и игри.

Leave YourComments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *