fbpx

Тиймбилдинг събитието на фирма “Дорма”

Home Uncategorized Тиймбилдинг събитието на фирма “Дорма”

За тиймбилдинг събитието на фирма “Дорма” екипът ни трябваше да пътува чак до с. Главатарци (близо до Кърджали), където хотел Рока щеше да стане арена за съревнование между различните отбори, които щяха да се впуснат в нашата авторска тиймбилдинг програма „Треска за предизвикателства”.

Веднага щом „разчупващите леда” тиймбилдинг игри преминаха групирахме на случаен принцип участниците така, че да се формират състезаващите се отбори, които получиха списъците с предизвикателства.

Останахме приятно изненадани от хъса, с който екипът на фирма “Дорма” се впусна в тиймбилдинга. В и около басейна на хотела се завихриха истински творци, гмурци, екшън герои, спасители на плажа, живи лога и какви ли още не разнообразни и интересни персонажи.

В добавка към тиймбилдинг програмата „Треска за предизвикателства”, нашите участници се състезаваха и в допълнителния спортен модул, където физическите предизвикателства им носиха допълнителни точки към основния резултат.

Цялото събитие се водеше на микрофон, а за настроението под слънчевите лъчи на зеления комплекс се грижеше наш професионален диджей с арсенал от летни музикални хитове.

Равносметката показа, че нямаше хора, които да не са се забавлявали. Освен чистото веселие те споделиха и положителна и мотивираща обратна връзка едни за други по отделно и за екипната работа като цяло.

Тиймбилдингът на “Дорма” завърши с гръмване на шампанското от отбора – победител, преди участниците да се отдадат на заслужена почивка.

Leave YourComments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *