fbpx

Тиймбилдинг на открито – когато екипът се превръща в суперотряд

Home Блог Тиймбилдинг на открито – когато екипът се превръща в суперотряд

Тиймбилдинг на открито – когато екипът се превръща в суперотряд

Малко им трябва на хората в разгара на лятото да искат да напуснат топлите и уютни през зимата офиси и да започнат си мечтаят за изнесено на зелено и свеж въздух работно място. Колкото и креативен да е екипът и разнообразието да е вечно на линия, затвореното пространство прави ежедневието няколко идеи по-обикновено.

Възможностите да бъде засилена мотивацията на екипа в подобни ситуации са лимитирани, освен ако не изнесете столове и маси около някой басейн и направите така, че списъкът със задачи за деня да включва следните редове:

  1. Скочи в басейна за малко прохлада;
  2. Намокри Иван;
  3. Хвани малко тен;
  4. Почерпи Петя с бира-две;
  5. Похвали се във Facebook и Instagram колко точно страхотна е работата ти.

Точно тук идва мястото и на добрата агенция за тиймбилдинги, с чийто предизвикателства служителите да се забавляват, докато работят за това да бъдат по-продуктивни заедно. И да, естествено, че ще бъде навън. Ще се разхождате из гори, ще цапате с крака по вади и реки, а планината ще бъде все така красива, само на една ръка разcтояние!

Тиймбилдингите на открито са страхотна възможност за опознаване на новосформирал се екип или за приспособяването на нови членове към него. Те дават много възможности за различни активности, които да изкарат на преден план скритите заложби на всеки един. И изведнъж се оказва, че двама от колегите ви тайно са Батман и Робин, една от мадамите – Жената Котка, а като цяло сте Суперотряд. За тези, които се чувстват по-силни с ума си, има предостатъчно възможности да се развихрят в сферата на задачите и загадките, точно като добрия стар Е.Нигма.

EnterEvent-Treasure-Hunt-Vyzhen-most-5Трудният, но често живописен терен е само във ваша полза. Той е ключовата предпоставка да се разграничат лидерските умения на служителите и как те се приемат от останалите. Поставянето на група от хора в постоянна нужда от взаимодействие е добра възможност да се определят нивото на разбирателство между тях и важни елементи от работа им, които трябва да се развият или изградят напълно.

А ние използваме времето както би било полезно за всички – слънцето и дъждът винаги могат да бъдат интегрирани в общата програма. Играем си с тях, за да ги превърнем едновременно в положителни и предизвикателни фактори за участниците.

Вдигаме летвата на приключението с вечерни тиймбилдинги за малко по-смели отбори. В него разчитате на всичките си сетива, но и на тези на вашите колеги. Адреналинът се покачва неколкократно, цялостната емоция се засилва, а фактът, че го преживявате заедно, създава сплотеност, която може да се сравни само с тази при завършването на изключително успешен проект.

За да добиете пълна представя какво подготвяме, ще споделим, че ние сме от този тип хора, които обичат да строят мобилни въжени градини и да спускаме “тролеи”. При нас стрелбата с лък и аirsoft оръжия не е рядкост, а уменията за оцеляване често са нужни – ориентация, откриване и проследяване на скрити подсказки, издръжливост. Ще ви разделим на племена, за да се включите в своя собствена “Игра на тронове”, ще ви превърнем в ловци на забележителности и ще ви разкажем за историята и културата на даден град или регион. Е, понякога ще ви предизвикаме да разбивате рекорди на Гинес, но… сигурни сме, че го правите всеки ден в работата си.

IMG_3665-copyТрябва да си признаем, че и сезоните не ни плашат. Не че не се радваме на лятото, но и зимните тиймбилдинги на открито са възможност, която не изпускаме. Възможност да създадем уникално преживяване с неочаквани моменти, за да предизвикаме неочакваното у Вас.

Като цяло обичаме да сме навън, където границите се размиват, а новостите са безкрайни. Всеки клиент е вдъхновяващо предизвикателство, затова и ние създаваме предизвикателства за неговите служители. И така, докато не стане време да се върнем към заниманията на закрито и да развихрим потенциала си и там.

Leave YourComments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *