fbpx

Вие сте управител или HR мениджър на бързорастяща фирма и за вас е важно служителите ви да са мотивирани, да се задържат в компанията и да имат по-висока продуктивност.

Изпитвате трудности да откривате постоянно нови начини да повишите мотивацията и ангажираността на вашите колеги. Налагало ви се е да избирате между между полезно, но скучно тиймбилдинг събитие или забавно, но без особен ефект. Търсите подход, който да удовлетворява група от взискателни хора, с различни един от друг интереси. Организацията на тиймбилдинг е трудоемка и е в повече на ежедневните ви задължения и изисква специфични умения и контакти.

Това, от което се нуждаете, е персонализирана за нуждите на фирмата тиймбилдинг програма, която предоставя уникално и забавно преживяване за участниците и  постига екипни ползи с дълготраен ефект. Нуждаете се от събитие, което съчетава физическо предизвикателство, мисловна дейност, креативен елемент, приключение и излизане от зоната на комфорт, за да бъде подходящо и удовлетворяващо за вашия разнороден екип. Имате нужда от коректен и креативен партньор, на който да доверите тази отговорна задача.

Поискайте индивидуално предложение office@enterevent-bg.com или на телефон 0878 790 157.

За нас

Ние сме тиймбилдинг агенция Enterevent и работим с бързорастящи фирми, които срещат трудност с мотивацията на служителите си и биха искали да ги задържат по-дълго във фирмата си .

Това, което ни отличава е, че правим само персонализирани за нуждите на клиента програми и предоставяме уникално преживяване на участниците. Нашите събития и игри са освен забавни и полезни, с дълготраен ефект.

Благодарение на това участниците са напълно ангажирани по време на събитието, което дълго помнят и говорят за него.

Пред публиката и зад кадър стоят екип от специалисти – актьори, психолози и тиймбилдинг консултанти.

Държим на артистичното изпълнение, голяма доза изненада и неочаквани обрати, изпипани  детайли, добри идеи и реални екипни ползи и резултати.

Имаме над 8 години опит в организиране на тиймбилдинг програми.

Всяка година  разработваме нови начини за излизане от рутината и учене и развитие чрез преживяване.

Екип

Team Thumb

Бойка

Двете думи, която я описват са идеи и енергия! Тя е новаторът и двигателят на екипа на фирмата. Човекът, които вдъхновява колегите и ни води напред.

Team Thumb

Божил

Просто супермен! Божо е човекът, на когото можем да разчитаме за всичко. От това да подобри настроението ни, до това да построи къща пред очите ни. И не спира да ни изненадва с уменията си.

Team Thumb

Мария

Харизма, харизма, харизма! През деня ще ви качи на скално катерене, а вечерта ще представи по най-забавния начин щура парти програма.

Team Thumb

Яница

Нашето уникално момиче, което внася цвят и настроение във всяка тиймбилдинг програма. Доверяваме й се напълно за творческият елемент и актьорско изпълнение, които обогатяват работата ни.

Team Thumb

Филипа

Филипа е арт дизайнерът и специалист реквизити, декори и визуално изпълнение. Артистична, усмихната, ведра и енергична. Намира винаги креативно решение за перфектен вид на всяка тиймбилдинг програма.

Team Thumb

Мария A.

Гуруто на организаторските главоблъсканици с оригинално чувство за хумор и аналитичен подход към всяка задача. Нашят глас, очи и визия в социалните мрежи.

Team Thumb

Петрана

Съчетава нестандартно мислене и поетичен поглед. Усеща клиента и изпипва всеки детайл, така че да остави чувство на удовлетвореност и завършеност.

Team Thumb

Велин

Забавен, експресивен и пълен с енергия! Нашият Оскар за най-усмихнат колега!

Референции